Buiten elektra aanleggen

Buiten elektra aanleggen

Op een zomerdag wilt u ook nog gezellig buiten kunnen zitten, nadat de zon al onder is gegaan. Sfeervolle tuinverlichting en een goede warmtelamp maken de zomeravond een stuk sfeervoller en aangenamer. Bovendien is een goed verlichte tuin veel minder aantrekkelijk voor inbrekers, dat geeft een veilig gevoel. Echter moet er dan wel een stroomvoorziening zijn in de tuin, het liefst zonder dat je over lelijke kabels struikelt.

Dit snappen we bij Trouw Elektrotechniek heel goed. Samen met u bepalen we waar kabels, buitenschakelaars en buiten stopcontacten moeten komen. We leggen stopcontacten aan en trekken kabels, die we mooi wegwerken, geen gestruikel over kabels, en geen verpesting van de sfeer, doordat u constant naar een lelijke kabel hoeft te kijken. Bovendien zijn onze kabels bestendig tegen het weer. Wel zo belangrijk, aangezien het buiten natuurlijk vochtig kan zijn.

Elektra laten aanleggen in uw tuin?

Wilt u ook elektra laten aanleggen in uw tuin? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte op. Dan kijken we samen met u hoe we het beste uw wensen voor de tuin kunnen realiseren.

Vraag een offerte aan     Neem contact op