Nieuwbouw

Nieuwbouw

Bent u van plan om een nieuwbouw (woning of product) te gaan realiseren. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u van het begint tot eind ontzorgen en uw droomwoning realiseren.

Wij voorzien je graag van een hele nette offerte waarin een goed prijs/kwaliteits verhouding gehanteerd word. Deze komen wij dan ook graag opnemen op de momenten dat het voor jou het beste uitkomt. Zo weet je altijd wat je kwijt bent voor er gestart word met de werkzaamheden.

Waar wij in voorzien

verlichting bedrijfspand

Aanleg verlichting woningen

We verzorgen de verlichting in uw woning, zodat u geen zorgen heeft. Of het nu gaat om een nieuwbouw of bestaande bouw.

installerren autolaadstation

Auto laadstations

Ook buiten het gebouw verzorgen wij de elektrotechnische werkzaamheden. Bijvoorbeeld met het installeren van auto laadstations voor elektrische voertuigen.

installatie domotica

Installatie domotica

Met de installatie van domotica maken wij uw nieuwbouw woning slimmer en veiliger. Denk bijvoorbeeld aan automatische verlichting en verwarming.

installeren intercom

Aanleggen intercomsystemen

Gasten binnenlaten, zonder constant naar de deur te hoeven lopen? Wij verzorgen de volledige installatie van uw intercomsysteem, van elk type of merk.

alarmsysteem installeren

Alarmsystemen installeren

Wij zorgen ervoor dat u uw nieuwbouw woning met een veilig gevoel kunt verlaten, dankzij betrouwbare alarmsystemen.

elektrotechnisch onderhoud

Elektrotechnisch onderhoud

Regelmatig onderhoud is essentieel om elektrotechnische installaties werkend te houden. Het onderhoud pakken we graag voor u op.

We helpen u graag!

Of het nu gaat om het installeren van een alarmsysteem of de complete elektrotechnische installatie voor uw bedrijfspand. We helpen u graag. Neem contact met ons op, dan komen we bij terug met een passende offerte.